20 jaar Bear Boeloe

12 jan 2015 - 16:01

Bear Boeloe is jarig. Het televisieprogramma bestaat dit jaar 20 jaar. Bear Boeloe is het programma van Omrop Fryslân voor kinderen tussen de 0 en 3 jaar. Helena de Boer is de tekenares en schrijfster, Feije van der Meer doet de stemmen en de regie. Bear Boeloe’s verjaardag wordt in 2015 onder andere gevierd met gebakjes, nieuwe afleveringen en een tentoonstelling.

Om te beginnen is Bear Boeloe vanavond, maandag 12 januari, een van de onderwerpen in het televisieprogramma Bynt van Omrop Fryslân. Helena de Boer zit aan tafel bij Roelof Lousma om te praten over het succes van Bear Boeloe. Want wat drijft Helena na al die jaren nog om dit programma te maken? Naar aanleiding van 20 jaar Bear Boeloe beginnen morgen, dinsdag 13 januari, spiksplinternieuwe afleveringen van Bear Boeloe. Zes weken lang nieuwe avonturen van deze beer en zijn vrienden.

In april is er een officiële feestweek ter ere van Bear Boeloe’s verjaardag. In die week trakteert Bear Boeloe al zijn kleine fans. Alle kinderen kunnen bij de bakkerijen in Friesland een speciaal ‘Bear Boeloe-gebakje’ ophalen. Vanaf mei is er een Bear Boeloe-tentoonstelling in het gebouw van Omrop Fryslân. Over alle feestactiviteiten wordt later meer bekend gemaakt.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(advertinsje)