Fryslân fan 'e moarn

Jacob Stelwagen en Jantine Weidenaar presenteren afwisselend het programma terwijl je net wakker wordt, aan het ontbijt zit of al onderweg bent. Zo hoor je altijd het laatste nieuws, meningen en verhalen van columnisten en je reist met de verslaggever mee die iedere ochtend onderweg is.

Beluister hier de uitzending

No derfoar!

Tijdens het werk, als je je huis schoonmaakt, of gewoon als je op de bank zit met een kopje koffie: tussen 09:30 en 12:00 uur is Arjen Overmaat der mei No derfoar! Lekkere muziek, nieuwsgierig nieuws, mooie verhalen: No derfoar! heeft het allemaal.

Beluister hier de uitzending

No yn Fryslân

Iedere dag het Friese nieuws, de sport en het weer, maar ook opvallende landelijke of internationale zaken en wat er in Fryslân online speelt in het media-overzicht.

Beluister hier de uitzending

Goeidemiddei

Op werkdagen tussen 13.00 en 16.00 nemen Johan en Diana jou mee de middag door, met de beste muziek en alles wat er speelt in onze provincie met nieuwsgierige gesprekken. Wij vragen jou elke dag om een creatieve link te bedenken en daarnaast maak je kans op unieke prijzen.

Beluister hier de uitzending

Underweis

Op werkdagen tussen vier en zes uur is er Underweis. Thuis, op je werk, of onderweg naar huis sprak Eric Ennema en Jan Dirk de Haan je bij over het nieuws van de dag en de achtergronden bij het nieuws, afgewisseld met de beste muziek, actuele verkeersinformatie en het weer.

Beluister hier de uitzending

Noardewyn

Noardewyn is het muzikale dorpsplein van Fryslân. Met maandag t/m donderdag op radio een uur lang, nieuwsgierige één op één gesprekken met gasten uit de muziek, theater en cultuur wereld. De gasten bepalen zelf de muziek en de presentatie is in handen van Willem de Vries.

Beluister hier de uitzending

Op & Ut

Roelof Lousma presenteert op zaterdag hét uitgaans- en cultuurprogramma van Fryslân. Veel inspiratie voor iedereen die er op uit wil in eigen provincie.

Beluister hier de uitzending

Sneon yn Fryslân

Sneon yn Fryslân met Geert van Tuinen is vijf uur radio met mooie muziek, reacties van luisteraars en de actuele sport.

Beluister hier de uitzending

Prelude

Geestelijke muziek, zoals koraalmuziek van koren en korpsen uit Fryslân. Ook is er plek voor verzoekjes uit het geestelijk repertoire. Een vast onderdeel van Prelude is een overdenking van een levensbeschouwelijke gast. Ook een verzoekplaat aanvragen? Dat kan hier. Of mail naar prelude@omropfryslan.nl

Beluister hier de uitzending

Mei Douwe

Een vertrouwd moment op de zondagmorgen: prettige muziek, een klassieke noot in een dagelijks geluid. Maar ook Franse chansons en wereldmuziek. Zet jij de koffie aan?

Beluister hier de uitzending

Buro de Vries

Buro de Vries zoekt het uit! Mooie documentaires, interessante gasten en verrassende gesprekken. Buro de Vries gaat gemoedelijk de diepte in. Met veel aandacht voor natuur, cultuur en geschiedenis. De deuren van het Buro zijn zondag open van 11.00 tot 13.00 uur. Zondagavond om 21.00 uur wordt het programma herhaald.

Beluister hier de uitzending

Snein yn Fryslân

Op zondagmiddag tussen 13.00 en 18.00 bepaalt de tijdmachine elk uur in jaar uit de jaren 60, 70, 80 en 90 en de eerste 10 jaar van 2000. Johan gaat terug in de tijd en kijkt naar het nieuws, de muziek en de tv-programma's uit die tijd. Bovendien maak je kans op de Omrop Fryslân verrastas met prijzen in de quiz.

Beluister hier de uitzending