Fryslân Hjoed

Het laatste nieuws uit Fryslân in Fryslân Hjoed. Het nieuwsprogramma wordt gepresenteerd door Arjen de Boer, Lars de Leeuw, Jantine Weidenaar en Timo Jepkema en is te zien van maandag t/m zaterdag.

Bekijk hier de uitzending

It Waar

Het actuele weer en de verwachtingen voor de komende dagen. It Waar wordt gepresenteerd door Jan Jonkman, Tjitske Wiebenga en Siebo Mollema en is elke dag na Fryslân Hjoed te zien.

Bekijk hier de uitzending

Hea!

Het programma over 'hea'gewone mensen in soms 'hea'larische situaties. Hea! is te zien van dinsdag t/m donderdag om 17.15 uur. Heeft u een tip? Mail dan naar hea@omropfryslan.nl.

Bekijk hier de uitzending

Stuur je eigen Hea!-moment in

Fan binnenút

Fryslân heeft veel behoefte aan nieuwe mensen op de arbeidsmarkt. Tegelijkertijd zijn er veel statushouders die staan te springen om werk maar in de praktijk niet aan het werk komen. Een actueel onderwerp waar Miranda Werkman in Fan binnenút, nije Friezen nei wurk induikt, ze volgt een groep statushouders op zoek naar werk.

Bekijk hier de uitzending

Sportcast

In de Sportcast praat de vaste sportploeg van Omrop Fryslân jou bij over de verschillende sporten, altijd met een Fries randje.

Bekijk hier de uitzending

FryslânDOK

FryslânDOK biedt filmisch vertelde verhalen over zaken die ertoe doen, die raken of die discussie oproepen, over onderwerpen in Fryslân.

Bekijk hier de uitzending

Cambuur Sjoernaal

In dit journaal kijken we terug op de wedstrijd van SC Cambuur met een lange samenvatting, reacties van de trainer en de spelers, het laatste nieuws en blikken we vooruit op de volgende wedstrijd.

Bekijk hier de uitzending

It Polytburo

In het politieke televisieprogramma It Polytburo hebben presentatoren Andries Bakker en Eric Ennema een (Friese) politicus aan tafel die zij scherp ondervragen over een actueel onderwerp.

Bekijk hier de uitzending

Tsjerketsjinst op TV

Elke zondag en op christelijke feestdagen is er bij Omrop Fryslân een kerkdienst live op televisie. Iedere maand vanuit een andere kerk. De liturgie is iedere week hier te downloaden.

Bekijk hier de uitzending

NNO Konsert

In samenwerking met het Noord Nederlands Orkest zendt Omrop Fryslân regelmatig concerten uit. 

Bekijk hier de uitzending

Noardewyn live

Elke vrijdag live muziek in de Noardewyn studio. In de avond op radio, zaterdagavond (21.00 uur) op televisie, met herhalingen t/m zondagochtend. Maar ook te vinden op Spotify, Podcast en iTunes.

Noardewyn Live: niet te missen, niet te houden!

Bekijk hier de uitzending

NOS Nieuws van de Week

Omrop Fryslân zendt het NOS Nieuws van de Week uit op televisie. Het is een wekelijks journaal in gemakkelijke taal met extra uitleg.

Bekijk hier de uitzending

Tjits Floch

Tjits is de eerste die volledig in het Fries over haar leven en haar gezin vlocht en dat maakt Tjits floch uniek. Tjits, Jelke en hun kinderen Sake en Yldau uit Broeksterwereld zijn te volgen bij Omrop Fryslân, op de zaterdagavond om 18.15 uur. Meer Tjits vind je op het YouTubekanaal van de Tjits floch.

Bekijk hier de uitzending

Tsjiltsje

In Tsjiltsje de leukste Friese kinderprogramma voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar. Zoals Tomke, Kening Hert & Harry Hazze, Bear Boeloe en André & Alfred . Kijk voor meer info over kinder- en jongeren programma's bij Omrop Fryslân op Tsjil.

Lees meer