Fryslân Hjoed

Het laatste nieuws uit Fryslân in Fryslân Hjoed. Daarin wordt het nieuws op een andere manier bekeken en is er gelegenheid om meer aandacht te besteden aan het nieuws. Fryslân Hjoed wordt gepresenteerd door Arjen de Boer, Jantine Weidenaar, Timo Jepkema en Maaike van der Hoek.

Bekijk hier de uitzending

It Waar

Het actuele weer en de verwachtingen voor de komende dagen. Elke dag na Fryslân Hjoed.

Bekijk hier de uitzending

Hea!

Het programma over 'hea'gewone mensen in soms 'hea'larische situaties. Hea! is te zien van dinsdag t/m donderdag om 17.15 uur. Heeft u een tip? Mail dan naar hea@omropfryslan.nl.

Bekijk hier de uitzending

FryslânDOK

FryslânDOK biedt filmisch vertelde verhalen over zaken die ertoe doen, die raken of die discussie oproepen, over onderwerpen in Fryslân.

Bekijk hier de uitzending

Expeditie Nederland

Expeditie Nederland is een programma van de regionale omroepen bij Omroep MAX. Regionale verslaggevers duiken in verschillende thema's.

Bekijk hier de uitzending

Nijsgjirrich

Talent is overal. Maar niet overal is talent even zichtbaar en wordt het even makkelijk doorgegeven. Na veel niet afgemaakte hobbyprojecten en niet uitgepakte dromen zoeken programmamakers Eva Meijering en Michaël Bloos inspiratie bij de medemens.

Bekijk hier de uitzending

It Polytburo

In het politieke televisieprogramma It Polytburo hebben presentatoren Andries Bakker en Eric Ennema een (Friese) politicus aan tafel die zij scherp ondervragen over een actueel onderwerp.

Bekijk hier de uitzending

Tsjerketsjinst op TV

Elke zondag en op christelijke feestdagen is er bij Omrop Fryslân een kerkdienst live op televisie. Iedere maand vanuit een andere kerk. Klik hiervoor de liturgie van de dienst.

Bekijk hier de uitzending

Noardewyn live

Iedere zaterdagavond op televisie het muzikale dorpsplein van Fryslân. Livemuziek in de Noord-wijnstudio. Noardewyn Live: niet te missen, niet te houden!

Bekijk hier de uitzending

Tjits Floch

Tjits is de eerste die volledig in het Fries over haar leven en haar gezin vlocht en dat maakt Tjits floch uniek. Tjits, Jelke en hun kinderen Sake en Yldau uit Broeksterwereld zijn te volgen bij Omrop Fryslân, op de zaterdagavond om 18.15 uur. Meer Tjits vind je op het YouTubekanaal van de Tjits floch.

Bekijk hier de uitzending

Fan binnenút

Kunst inspireert, verbindt en zet aan tot nadenken. Hoe werkt dat creatieve proces? En wat gaat er om in de hoofden van de bedenkers en makers van de locatievoorstelling Under Wetter van Tryater? In de vierde serie van 'Fan binnenút' stapt Miranda Werkman in de wereld van cultuur en kijkt mee bij Tryater.

Bekijk hier de uitzending

WeromropTV

Een terugblik in het Omrop Fryslân archief. Met compilaties van programma's die zijn uitgezonden in de jaren 2000. Kijk voor meer programma's uit het archief op de website: Weromrop.nl

Bekijk hier de uitzending

TsjilTV

In TsjilTV de leukste Friese kinderprogramma voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar. Zoals Tomke, Kening Hert & Harry Hazze, Bear Boeloe, WitWat en Wat tekenje ik. Kijk voor meer info over kinder- en jongeren programma's bij Omrop Fryslân op Tsjil.

Bekijk hier de uitzending