Fryslân Hjoed

Het laatste nieuws uit Fryslân in Fryslân Hjoed. Daarin wordt het nieuws op een andere manier bekeken en is er gelegenheid om meer aandacht te besteden aan het nieuws. Fryslân Hjoed wordt gepresenteerd door Arjen de Boer, Jantine Weidenaar, Timo Jepkema en Maaike van der Hoek.

Bekijk hier de uitzending

It Waar

Het actuele weer en de verwachtingen voor de komende dagen. Elke dag na Fryslân Hjoed.

Bekijk hier de uitzending

Hea!

Het programma over 'hea'gewone mensen in soms 'hea'larische situaties. Hea! is te zien van dinsdag t/m vrijdag om 17.15 uur. Heeft u een tip? Mail dan naar hea@omropfryslan.nl.

Bekijk hier de uitzending

FryslânDOK

FryslânDOK biedt filmisch vertelde verhalen over zaken die ertoe doen, die raken of die discussie oproepen, over onderwerpen in Fryslân.

Bekijk hier de uitzending

NOS Nieuws van de Week

Omrop Fryslân zendt het NOS Nieuws van de Week uit op televisie. Het is een wekelijks journaal in gemakkelijke taal met extra uitleg.

Bekijk hier de uitzending

Sportcast

In de Sportcast praat de vaste sportploeg van Omrop Fryslân jou bij over de verschillende sporten, altijd met een Fries randje. Nu ook te zien op televisie.

Bekijk hier de uitzending

De Hjerstswalker

De succesvolle natuurserie de Maitiidsswalker krijgt deze herfst en winter een vervolg. Natuurjournalist Remco de Vries gaat op pad als de hjerstswalker. zwalk met hem mee door de Fryske natuur.

Bekijk hier de uitzending

It Polytburo

In het politieke televisieprogramma It Polytburo hebben presentatoren Andries Bakker en Eric Ennema een (Friese) politicus aan tafel die zij scherp ondervragen over een actueel onderwerp.

Bekijk hier de uitzending

Tsjerketsjinst op TV

Elke zondag en op christelijke feestdagen is er bij Omrop Fryslân een kerkdienst live op televisie. Iedere maand vanuit een andere kerk. De liturgie is iedere week hier te downloaden.

Bekijk hier de uitzending

NNO Konsert

In samenwerking met het Noord Nederlands Orkest zendt Omrop Fryslân regelmatig concerten uit.

Bekijk hier de uitzending

Noardewyn live

Elke vrijdag live muziek in de Noardewyn studio. In de avond op radio, zaterdagavond (21.00 uur) op televisie, met herhalingen t/m zondagochtend. Maar ook te vinden op Spotify, Podcast en iTunes.

Noardewyn Live: niet te missen, niet te houden!

Bekijk hier de uitzending

Tjits Floch

Tjits is de eerste die volledig in het Fries over haar leven en haar gezin vlocht en dat maakt Tjits floch uniek. Tjits, Jelke en hun kinderen Sake en Yldau uit Broeksterwereld zijn te volgen bij Omrop Fryslân, op de zaterdagavond om 18.15 uur. Meer Tjits vind je op het YouTubekanaal van de Tjits floch.

Bekijk hier de uitzending

Fan binnenút

Kunst inspireert, verbindt en zet aan tot nadenken. Hoe werkt dat creatieve proces? En wat gaat er om in de hoofden van de bedenkers en makers van de locatievoorstelling Under Wetter van Tryater? In de vierde serie van 'Fan binnenút' stapt Miranda Werkman in de wereld van cultuur en kijkt mee bij Tryater.

Bekijk hier de uitzending

WeromropTV

Een terugblik in het Omrop Fryslân archief. Met compilaties van programma's die zijn uitgezonden in de jaren 2000. Kijk voor meer programma's uit het archief op de website: Weromrop.nl

Bekijk hier de uitzending

TsjilTV

In TsjilTV de leukste Friese kinderprogramma voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar. Zoals Tomke, Kening Hert & Harry Hazze, Bear Boeloe, WitWat en Wat tekenje ik. Kijk voor meer info over kinder- en jongeren programma's bij Omrop Fryslân op Tsjil.

Lees meer