Fryslân Hjoed

Het laatste nieuws uit Fryslân in Fryslân Hjoed. Daarin wordt het nieuws op een andere manier bekeken en is er gelegenheid om meer aandacht te besteden aan het nieuws. Fryslân Hjoed wordt gepresenteerd door Arjen de Boer, Jantine Weidenaar, Maaike van der Hoek en Timo Jepkema.

Bekijk hier de uitzending

It Waar

Het actuele weer en de verwachtingen voor de komende dagen. Elke dag na Fryslân Hjoed.

Bekijk hier de uitzending

Hea!

Het programma over 'hea'gewone mensen in soms 'hea'larische situaties. Hea! is te zien van dinsdag t/m donderdag om 17.15 uur. Heeft u een tip? Mail dan naar hea@omropfryslan.nl.

Bekijk hier de uitzending

FryslânDOK

FryslânDOK biedt filmisch vertelde verhalen over zaken die ertoe doen, die raken of die discussie oproepen, over onderwerpen in Fryslân.

Bekijk hier de uitzending

Fan binnenút

Miranda Werkman kijkt in deze serie van 'Fan binnenút' achter de schermen bij de politie.

Sportcast

In de Sportcast praat de vaste sportploeg van Omrop Fryslân jou bij over de verschillende sporten, altijd met een Fries randje. Nu ook te zien op televisie.

Bekijk hier de uitzending

Leen een Fries

Negentien mini-documentaires gemaakt door vijf jonge filmmakers uit Friesland. Dit zorgt voor allemaal hele verschillende portretten. De thema's die worden behandeld zijn: nieuwe of Friese identiteit, de Waddenzee en het water, waardering van ambacht en vakmanschap, spiritualiteit en geloof en nieuw activisme.

Bekijk hier de uitzending

It Polytburo

In het politieke televisieprogramma It Polytburo hebben presentatoren Andries Bakker en Eric Ennema een (Friese) politicus aan tafel die zij scherp ondervragen over een actueel onderwerp.

Bekijk hier de uitzending

Tsjerketsjinst op TV

Elke zondag en op christelijke feestdagen is er bij Omrop Fryslân een kerkdienst live op televisie. Iedere maand vanuit een andere kerk. De liturgie is iedere week hier te downloaden.

Bekijk hier de uitzending

NOS Nieuws van de Week

Omrop Fryslân zendt het NOS Nieuws van de Week uit op televisie. Het is een wekelijks journaal in gemakkelijke taal met extra uitleg.

Bekijk hier de uitzending

NNO Konsert

In samenwerking met het Noord Nederlands Orkest zendt Omrop Fryslân regelmatig concerten uit. Het eerst volgende concert is op zondag 23 april om 19.30 uur.

Bekijk hier de uitzending

Noardewyn live

Elke vrijdag live muziek in de Noardewyn studio. In de avond op radio, zaterdagavond (21.00 uur) op televisie, met herhalingen t/m zondagochtend. Maar ook te vinden op Spotify, Podcast en iTunes.

Noardewyn Live: niet te missen, niet te houden!

Bekijk hier de uitzending

Tjits Floch

Tjits is de eerste die volledig in het Fries over haar leven en haar gezin vlocht en dat maakt Tjits floch uniek. Tjits, Jelke en hun kinderen Sake en Yldau uit Broeksterwereld zijn te volgen bij Omrop Fryslân, op de zaterdagavond om 18.15 uur. Meer Tjits vind je op het YouTubekanaal van de Tjits floch.

Bekijk hier de uitzending

Tsjiltsje

In Tsjiltsje de leukste Friese kinderprogramma voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar. Zoals Tomke, Kening Hert & Harry Hazze, Bear Boeloe en André & Alfred . Kijk voor meer info over kinder- en jongeren programma's bij Omrop Fryslân op Tsjil.

Lees meer