Fan binnenút

Podcast serie vier: 'Fan binnenút, meisjen by Tryater'
De natuur speelt een grote rol in de voorstelling Under Wetter van Tryater. Naar aanleiding van het programma 'Fan binnenút, meisjen by Tryater' maakte Miranda Werkman een aanvullende podcast. Want hoe realistisch is het dat straks alles onder water komt? In deze podcast praat Miranda Werkman met programmamanager klimaatadaptatie Karel Veeneman en dijkgraaf Luzette Kroon over de toekomst, waarextremen en het klimaat.

Podcast serie drie: 'Fan binnenút, ferhalen út de GGZ wei'
In de podcastspecial 'Fan binnenút, ferhalen út de GGZ wei' gaat het over zelfdoding. Programmamaker Miranda Werkman praat met de nabestaande, de ervaringsdeskundige en de psychiater. Wat gebeurt er in het hoofd van iemand die het leven niet meer ziet zitten? Hoe kun je verder dan nabestaande en waarom helpt het om erover te praten? De podcast hoort bij de tv-serie waarbij Miranda Werkman verder kijkt achter de deuren van de GGZ.

Podcast serie twee: 'Fan binnenút, wa soarget foar in feilich libben'
In de podcast-afleveringen bij 'Fan binnenút, wa soarget foar in feilich libben' praat programmamaker Miranda Werkman, zoals in de tv-serie, met jeugdbeschermers, gedragswetenschappers en vertrouwensartsen. Het gaat over hoe moeilijk het is om kinderen te helpen die in een complexe scheiding zitten. Hoe praat je met de kinderen zelf over heftige zaken? Wat zijn de gevolgen van kindermishandeling op lange termijn? De deskundigen vertellen ook hoe je als buurman, juf, opa of voetbaltrainer de kinderen kunt helpen.

Podcast serie één: 'Fan binnenút, ferhalen út de GGZ wei'
In de podcast-afleveringen bij de eerste tv-serie van 'Fan binnenút' praat Miranda Werkman een op een met hulpverleners van de GGZ. Hoe kijken zij naar de toename van het aantal meldingen over verwarde personen? Wat is er veranderd in hun werk, de maatschappij en het beleid? Waarom krijgt de een het wel en de ander niet? En hoe kwetsbaar zijn ze zelf?

Luister naar de podcast via je favoriete podcast-app: