Doutzen Kroes trekt haar amazonepak weer aan voor film Wonder Woman

Bij het DCFanDome is een nieuwe trailer getoond van de film Wonder Woman 1984. Nu is dat niet zo heel bijzonder, want bij dit online evenement stonden heel veel trailers in de planning. Wel is het zo dat onze Doutzen in de trailer van de nieuwe Wonder Woman-film zit, dus heeft Doutzen haar amazonepak weer aangetrokken?
Door Lars Hoekstra (onlineredacteur)
Doutzen Kroes yn Wonder Woman 1984 © Warner Bros. Entertainment Inc.
DCFanDome is een online evenement voor fans van DC. DC is bekend van o.a. Batman, Superman & Wonder Woman. Op het evenement werden veel film trailers getoond maar ook nieuwe games binnen het 'DC-universum'.
Wonder Woman 1984 speelt zich af in, ja je verwacht het niet... in de jaren 80. Waarbij ze de strijd aangaat tegen onder andere Cheetah. Maar daar gaat het hier niet om, het gaat om Doutzen, wat kunnen we van haar verwachten?

Nieuw record?

Dit zou de derde keer zijn dat ze de rol van Venelia speelt op het grote doek. Ze speelde haar eerder in Wonder Woman waarbij ze zo'n 1 minuut en 11 seconden in beeld was en we zijn er niet zeker van of ze dit record gaat verbreken... Haar acteercarrière begon in 2011 met de film Nova Zembla.

Wel in de trailer, niet op de lijst?

Nu wordt het wel heel interessant, want als we op de IMDB-pagina kijken, dan staat Doutzen helemaal niet op de cast & crew-lijst van de film, al is ze wel heel duidelijk in de trailer te zien.
De film zou wat eerder uitkomen, namelijk in december 2019 en is toen weer verschoven naar juni 2020. Inmiddels staat de nieuwe datum op 1 oktober, dit i.v.m. het coronavirus.

In beeld

Wat ook nog opvallend is, is dat Doutzen ook Venelia speelt in The Justice League en van die film komt nog een directers-cut uit van een kleine 4 uur. De kans dat ze hierin zit, is dan ook heel groot.
Al met al is onze Doutzen terug te zien in grote films, we weten alleen niet hoelang ze in beeld is.