Rens Kroes in verwachting: "Kan niet wachten op ons kindje"

Foodblogger Rens Kroes, en zus van topmodel Doutzen Kroes, is zwanger. Dat heeft ze donderdag op haar 33ste verjaardag bekendgemaakt. Kroes, die van oorsprong uit Eastermar komt, zette het blijde bericht op Instagram.
© ANP
Rens Kroes woont al enkele jaren in New York. Op de foto op Instagram is ze te zien met haar handen op haar buik. Ze schrijft: "Ik heb het mooiste verjaardagscadeau ooit al vier maanden in mijn buik. Ik heb een kindje in de oven, mijn oven!"

"Kan niet wachten"

Ze is al vier maanden zwanger, maar voelt zich nog steeds goed. "Ik heb nog veel energie", vertelde Kroes donderdag in De Middei fan Fryslân. "Daar heb ik veel geluk mee. Ik ben heel blij en kan niet wachten om de baby te zien!"
Rens Kroes gaf in De Middei fan Fryslân een reactie
Voor de Friezin is het wel vreemd om in deze tijden van corona zwanger te zijn. De Verenigde Staten, en vooral ook New York, zijn zwaar getroffen door het virus.
"Mijn vriend mocht niet mee naar de verloskundige. Natuurlijk vanwege de coronamaatregelen. Verder is het nog afwachten hoe het straks is qua zorg."

Jongetje of meisje?

Of het een jongetje of een meisje wordt, is nog niet bekend. "We weten het nog niet, en willen het ook eigenlijk niet weten!"