Suzanne Schulting: “Beter dan dit kan het niet gaan”

Suzanne Schulting is in de beste vorm van haar leven. Dat zei ze na haar twee gouden medailles op het EK shorttrack in Debrecen. "Beter dan dit kan eigenlijk niet." Ze won vandaag goud op de 1500 en 500 meter.
Schulting pakt ek EK-goud op 500 meter
Schulting maakte vandaag veel indruk. Met haar prestaties, maar ook met de manier waarop. Dat ze de 500 meter won, maakte op haarzelf de meeste indruk. "De complete wereldtop staat hier aan de start. Dat je dan met een gouden medaille naar huis mag gaan, is natuurlijk top."

'Beter dan ooit'

Volgens Schulting is ze momenteel beter dan ooit. "Dat ben ik ja. De 500 meter winnen en zo'n versnelling op de 1500 meter dat was me vorig jaar niet gelukt."
Schulting heeft na de eerste twee afstanden een 100 procent score en al 50 procent van de punten binnengehaald. "Ik ben vooral ontzettend blij dat alles goed valt. Dat is goed rijd, eerste sta en win. Wat de rest van het veld dan vind dat maakt me niet zo veel uit. Ik wil gewoon het allerbeste gevoel van de wereld hebben en dat heb ik vandaag. Dus dat is lekker."