Henk de Jong blij met doelpunten van invallers: "Dat is mooi voor de groep"

Cambuurtrainer Henk de Jong is blij met de winst op Telstar, en dat de invallers daar een cruciale rol in hebben gespeeld, hij lacht van oor tot oor. "Dit is alleen maar mooi voor de groep."
Henk de Jong
Cambuur won de uitwedstrijd tegen Telstar met 2-0, maar het was geen gemakkelijke avond. "In de eerste helft hadden wij het moeten beslissen."
Ragnar Oratmangoen zou voor het eerst in de basis beginnen, maar omdat hij op de laatste training te laat was, startte hij op de bank. "Ik was door mijn wekker heen geslapen. Heel ongelukkig natuurlijk."
Oratmangoen heeft direct een nieuwe wekker gekocht. "Ik gebruikte mijn telefoon. Maar dit moet niet nog een keer gebeuren. Het was echt een zuur moment. Toen ik aankwam zaten de jongens al te ontbijten."
Ragnar Oratmangoen
Pas tegen het einde van de tweede helft kwam Oratmangoen het veld in. Doordat hij in de slotfase nog een bal van de lijn haalde, speelde de aanvaller vooral verdedigend een hoofdrol. "Ik denk dat dit een belangrijke actie was. Telstar was heel erg aan het drukken, en voorin kon ik het verschil niet maken."
Alex Bangura scoorde vijf minuten voor het einde van de wedstrijd de beslissende 2-0. Het was zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal."Ja, waarom niet, dacht ik. En dan gewoon gaan."
Alex Bangura
Bangura stond nog maar koud in het veld toen hij scoorde. Hij viel onverwacht in. "Ik schrok er een beetje van, normaal doe je een warming up. Ik was nog niet helemaal fit, maar als je dan meteen een doelpunt kan meepikken, dat is mooi."