Inez Timmer ronde verder in The Voice Senior

Actrice en zangeres Inez Timmer (64) uit Weidum is vrijdagavond door de Blind Auditions van The Voice Senior gekomen. Juryleden Ilse de Lange en Angela Groothuizen van de RTL4-talentenjacht voor 60-plussers draaiden hun stoel voor Timmer, die het nummer You Needed Me van Anne Murray zong.
Inez Timmer © Eigen foto
Van de vier juryleden draaide De Lange halverwege het nummer als eerste om. "Je stem is zo ongelooflijk mooi, echt fantastisch!", zei ze na afloop tegen Timmer. Groothuizen drukte op het laatste nippertje op de knop en was erg blij met haar beslissing. "Je bent een prachtige verschijning, met een heel mooie zangstem en een heel mooie spreekstem", complimenteerde ze Timmer.
De andere twee leden van de jury, Marco Borsato en Frans Bauer waren wat minder enthousiast. "Je had zoveel rust, dat ik ietsje meer spanning wilde hebben", zei Borsato. Bauer was het daar mee eens. "Het kabbelde een beetje door, ik voelde het net niet."
Uiteindelijk maakte dat verder niet uit, want Timmer was toch al door naar de volgende ronde. Als coach heeft ze Groothuizen gekozen. Timmer was zo blij, dat ze presentator Martijn Krabbé een dikke zoen op de mond gaf.