Rico Verhoeven: mindset studenten NHL net als die van kickboksers

Ze zijn bijna de laatste deze week, maar donderdag zijn ook de studenten en docenten van hogeschool NHL Stenden ook aan hun nieuwe studiejaar begonnen. En zo als dat hoort, komt er een speciale gast om iedereen weer scherp te krijgen voor een jaar vol druk en presteren. Wie kan daar beter mee omgaan dan kickbokser Rico Verhoeven, die daar in de ring mee te maken krijgt.
Rico Verhoeven te gast by hegeskoalle NHL-Steden
De wereldkampioen had een belangrijke boodschap voor de nieuwe studenten voor het komende studiejaar. Ze moeten hun dromen najagen. "Net als in de ring heb je als student ook druk op je schouders. Dat moet je omarmen en omzetten in kracht. Alles in het leven kan met een reden gebeuren, dat vormt je als persoon."
"Ik vind het leuk omdat ik nu in de positie sta dat ik mensen kan raken en inspireren", zegt Verhoeven. "Ik wil graag mijn visie vertellen en waar dat vandaan komt. Als ik vandaag alleen al één iemand heb geraakt met mijn boodschap dan is mijn dag goed. Ik vertel mijn verhaal en hoop dat ik iemand inspireer om zijn of haar dromen na te jagen."
Het volledige interview met Rico Verhoeven:
Folsleine ynterview mei Rico Verhoeven