Sneek klaar voor massale aanmoediging Sherida Spitse in finale WK

Voetbalclub SWZ Sneek pakt zondagmiddag groot uit met de WK-finale van de Oranjeleeuwinnen. Er staat een groot opgesteld op het terrein van het sportpark. Iedereen is welkom om de wedstrijd tegen Amerika mee te beleven. Een van de vaste waarden in het Oranje-elftal is Sherida Spitse. De 29-jarige speelster heeft van jongs af aan bij de club gespeeld. Ze zijn in Sneek trots op hun Sherida.
© SWS Boso Snits
De Sneker captain van Oranje speelde van haar 6de tot haar 17de bij VV Sneek. Daarna maakte ze de overstap naar SC Heerenveen. Dat schrijft SWZ Sneek op de eigen website. Ze zijn trots op hun Sherida' die uitgegroeid is tot een grote international.
De wedstrijd Nederland-Amerika begint zondagmiddag om vijf uur. Het sportpark in Sneek opent de hekken om vier uur. Er worden enkele duizenden mensen verwacht die Sherida en de andere Oranjeleeuwinnen aan te moedigen.

Bij elke goal een bitterbal

Ook op andere locaties worden schermen geplaatst. In IJlst bijvoorbeeld kunnen belangstellenden bij het Wapen van IJlst de wedstrijd volgen, Bij elk doelpunt krijgen de bezoekers een bitterbal.
Bij de voetbalclub in Sneek staan ze massaal achter 'hun Sherida'