Mensen begluren bij Part-Time Paradise op Oerol

Een voorstelling die een typisch Oerolgevoel geeft, is Part-Time Paradise van Skoft en Skiep, het theatergezelschap werkt daarbij samen met Tryater. Ze zijn door Oerol gevraagd deze voorstelling speciaal voor Oerol te maken. Hij is te zien op camping De Kooi, tussen alle campinggasten. De voorstelling heeft op deze manier een levend decor.
Part Time Paradise
De theatermakers van Skoft en Skiep hebben vorig jaar speciaal op Oerol gekampeerd om inspiratie op de doen. "Het viel ons op dat mensen elkaar heel erg bekijken. Het leek ons mooi om een installatie te maken, zodat het publiek vanaf hoogte als een soort van voyeur toekijkt", vertelt regisseuse Tatiana Pratley. Het publiek krijgt zo een beeld van een mini-maatschappij op de camping. "Mensen kunnen zich best eenzaam voelen, terwijl ze de hele dag bezig zijn met het contact leggen met anderen."
Verslaggever Wendy Kennedy sprak op Oerol met Skoft en Skiep
Verslaggever Wendy Kennedy zit op Oerol en is op zoek naar het 'Oerolgevoel'. Eerder bevroeg ze tangofenomeen Carel Kraayenhof, die een rol speelt in de voorstelling Lost Tango en singer-songwriter Douwe Bob.