Wandelelfstedentocht dag 4: Andrea Volbeda

De Wandelelfstedentocht is weer begonnen. Dinsdag zijn 650 wandelaars begonnen aan de grootste wandeltocht van Fryslân. Via WhatsApp hebben we alle dagen contact met een aantal wandelaars. Zij laten ons zien hoe zij de 'tocht der tochten' beleven. Vandaag is dag nummer vier. Wij WhatsAppen deze vrijdag met Andrea Volbeda.
Andrea heeft de finish bij Warkum gehaald afgelopen woensdag © Eigen foto
Als zelfstandig werkend kok van een restaurant in Franeker weet Andrea wel hoe het is om de hele dag op haar benen te staan. Fietsend heeft ze het elfstedenrondje al eens gemaakt. Zou het haar wandelend ook lukken?
Via WhatsApp houdt Andrea ons op de hoogte van haar wandeltocht. Hieronder kunt u dit WhatsApp-gesprek bekijken. Klik eerst op 'Enter Story', dan op 'Meet your interviewees' en als laatste op Andrea haar naam. Nu kunt u meekijken met ons WhatsApp-gesprek met Andrea. U kunt elke keer klikken op de blauwe tekstballon onderin om verder te gaan in het WhatsApp-gesprek.
Gebruikers van de Omrop-app kunnen het WhatsApp-gesprek via deze link bekijken.
Van dinsdag 28 mei tot en met zaterdag 1 juni is de Wandelelfstedentocht. Aan de tocht, die vijf dagen duurt en in totaal 207 kilometer lang is, doen 650 wandelaars mee. Alle dagen hebben wij via WhatsApp contact met een aantal wandelaars die ons op de hoogte houden van hun tocht door de 11 Friese steden.