Wandelelfstedentocht dag 2: Femke de Vries

De Wandelelfstedentocht is weer begonnen. Dinsdag zijn 650 wandelaars begonnen aan de grootste wandeltocht van Fryslân. Via WhatsApp hebben we alle dagen contact met een aantal wandelaars. Zij laten ons zien hoe zij de 'tocht der tochten' beleven. Op deze tweede wandeldag WhatsAppen we met Femke de Vries.
Femke op de eerste wandeldag © Eigen foto
Overdag werkt Femke (27) op een kinderdagverblijf in De Westereen. Als ze vrij heeft wandelt ze graag. Voor de vierde keer wandelt Femke de Elfstedentocht. Ze wil ons graag laten zien hoe het er aan toe gaat tijdens zo'n grote wandeltocht.
Via WhatsApp houdt Femke ons op de hoogte van haar wandeltocht. Hieronder kunt u dit WhatsApp-gesprek bekijken. Klik eerst op 'Enter Story', dan op 'Meet your interviewees' en als laatste op Femke haar naam. Nu kunt u meekijken met ons WhatsApp-gesprek met Femke. U kunt elke keer klikken op de blauwe tekstballon onderin om verder te gaan in het WhatsApp-gesprek.
Gebruikers van de Omrop-app kunnen het WhatsApp-gesprek via deze link bekijken.
Van dinsdag 28 mei tot en met zaterdag 1 juni is de Wandelelfstedentocht. Aan de tocht, die vijf dagen duurt en in totaal 207 kilometer lang is, doen 650 wandelaars mee. Alle dagen hebben wij via WhatsApp contact met een aantal wandelaars die ons op de hoogte houden van hun tocht door de 11 Friese steden.