Marco Postma verlaat UNIS Flyers na jaren voor Geleen Eaters

Marco Postma verlaat de UNIS Flyers en speelt volgend seizoen voor de Geleen Eaters. De 35-jarige ijshockeyer speelde 17 jaar bij de club uit Heerenveen. Postma twijfelde of hij door wilde gaan met ijshockey, maar toen Geleen zich meldde, besloot hij toch zijn carrière voort te zetten.
Marco Postma © www.orangepictures.nl
"Ik was toe aan een nieuwe uitdaging", verklaart Postma. "Ik speel al zo lang bij Heerenveen, dat ik wel weer eens wat nieuws wilde. En ik vind de sport te leuk om er mee op te houden." Postma speelde eerder ook voor Nijmegen en Den Haag en kort in Duitsland.
Volgens Peter Knops, teammanager van Geleen, is het aantrekken van Postma een flinke stap. "Marco is een van de beste spelers van de Nederlandse competitie. Dat wij hem binnenhalen, daar zijn wij erg trots op. Hij maakt andere spelers beter en scoort veel. Met Postma gaan we volgend seizoen voor het pakken van prijzen."
UNIS Flyers verloor in het afgelopen seizoen in de finale van de play-offs van de BeNe-League van Herentals. De ploeg uit Heerenveen eindigde in de competitie als eerste, Geleen als derde.