ONS Sneek wint met 4-3 van SJC Noordwijk

ONS Sneek heeft zaterdag de thuiswedstrijd tegen SJC uit Noordwijk met 4-3 gewonnen. De harde wind zorgde voor zware omstandigheden tijdens de wedstrijd. Curty Gonzales en Yumé Ramos maakten de goals voor de Snekers.
ONS Snits2
ONS-trainer Paul Raveneau is blij met de overwinning. De eerste helft was zwaar. De harde wind speelde de voetballers parten. Na een eigen goal van Serge Fatima en een penalty voor SJC stond het 0-2. Maar één minuut voor het rustsignaal scoorde spits Umé Ramos de 1-2. "Dan ga je wel iets prettiger de rust in", zegt Raveneau.
Ramos wist ook de gelijkmaker te maken, maar toen kwam SJC weer op een voorsprong van 3-2. Dat was kort voor het eind van de wedstrijd en toen werd het spannend. Gonzales wist de 3-3 te maken en Ramos maakte meteen daarna de winnende goal voor ONS.
ONS Snits
Yumé Ramos had het niet meer verwacht. "Ik hoopte nog op gelijkspel." In de tweede helft werd er door ONS meer gas gegeven. "We hadden wind mee en dan kom je goed terug. Maar die 3-2 kwam uit het niets. Het was lastig voetballen in die wand. Elke bal die ik lang kreeg, was moeilijk in te schatten."
ONS staat nu op de 13e plaats met 32 punten uit 25 wedstrijden.