VIDEO: IepenUP rapt

IepenUP was woensdag een podium aan rap-artiesten die beginnend zijn, maar ook aan sommigen die al aardig op weg zijn. De muzikanten kregen in verscheidene categorieën de kans om het publiek te laten horen wat ze kunnen. Old-school, new-school, trap: alles kwam voorbij in de noordelijke scene.
Deelnemers waren Louis Pedro, Yung Jamin, Quinny, San XYK en A.D.K & Ceezy U.R. De jury bestond uit Arno Geerdink, Cor Giesing en Roberto Tan. Daarnaast waren de acts Dj Majestic, KUO & Madoc en Dance Company 058 te gast.
Iedere woensdag staan in het programma de actualiteiten in de wereld centraal. Hoe leven wij met z'n allen, welke subgroepen maken daar deel van uit en hoe zorgen wij ervoor dat wij elkaar vaker ontmoeten en beter begrijpen? Dat zijn zaken die aan bod komen in IepenUP.
Iedereen kan aan komen waaien en meedoen aan de discussies in café De Backstage in poppodium Neushoorn. Het programma start elke woensdag om 20.00 uur en is te volgen op Omropfryslan.nl, in de Omrop-app en op de Facebook-pagina van Omrop Fryslân. Meer informatie over IepenUP is te vinden op de Facebook-pagina. IepenUP is een initiatief van Omrop Fryslân, Tresoar, Neushoorn Café en LF2018.