'Wedstriid fan de wike': SC Heerenveen in kwartfinale beker

SC Heerenveen speelt donderdag voor de tweede keer deze week tegen Ajax. Zondag was het een spectaculaire wedstrijd (4-4). De Feansters willen nu ook een goed resultaat halen in de kwartfinale van de KNVB-beker. Het is de 'Wedstriid fan de wike' bij Omrop Fryslân.
"De wedstrijd van zondag zal wel een 'boost' geven aan het vertrouwen bij Heerenveen", vertelt sportverslaggever Andor Faber. "PSV en Ajax leken niet te kloppen in de eredivisie, maar Heerenveen was er wel heel dichtbij." Als de ploeg van trainer Jan Olde Riekerink de wedstrijd wint, zitten ze in de finale van de beker.
De wedstrijd begint donderdagavond om 20.45 uur.
© Omrop Fryslân
In de 'Wedstriid fan de wike' staat iedere week op radio, televisie en online een bijzondere sportwedstrijd centraal. Van korfbal tot amateurvoetbal en van betaald voetbal tot shorttrack: alles komt voorbij. Er wordt in de aanloop extra aandacht gegeven aan de 'Wedstrijd van de week'. De uiteindelijke grande finale, de wedstrijd zelf, is online te volgen op Omropfryslan.nl en in de Omrop-app. Soms live en anders als samenvatting terug te kijken.