Al gestemd op de Fryske top 100? Het kan nog net

Tweede kerstdag is de laatste dag dat er kan worden gestemd voor de Fryske top 100, de lijst met de beste Friese nummers. De lijst wordt samengesteld door jou! Er kan nog de hele middag worden gestemd.
© Omrop Fryslân

Jukebox

Er kon de afgelopen weken overal in de provincie in stemhokjes worden gestemd. In de studio zit op tweede kerstdag een belpanel met bekende Friezen klaar, om de stemmen aan door te geven. Natuurlijk kan er ook online worden gestemd, via Frysketop100.nl en de Omrop-app. Alle stemmers maken kans op de Fryske top 100 jukebox. De jukebox wordt op 31 december weggegeven in het programma.

Fryske top 100

Elk jaar zendt Omrop Fryslân op oudjaarsdag de Fryske top 100 uit, voor veel Friezen het ideale programma om het jaar mee af te sluiten. Vorig jaar kwam er een opvallend hoog aantal nieuwe nummers binnen in de Fryske top 100. Wie komt dit jaar het hoogste binnen en wordt Gurbe Douwstra met 'Cliffs of Moher' van de eerste plaats gestoten?
De Fryske top 100 wordt op 31 december van 13.00 tot 00.00 uur uitgezonden op radio, televisie, Omropfryslan.nl en de Omrop-app.