Omrop TIP: De Stormruiter

Groot aangekondigd binnen Leeuwarden-Fryslân 2018: de theatervoorstelling De Stormruiter. Dat werd meer dan waargemaakt: de uitvoering was groots. Het theaterstuk van Jos Thie was volledig uitverkocht. Maar goed nieuws voor wie het heeft gemist of het nog eens wil zien: in twee delen is het deze feestdagen nog een keer te zien bij Omrop Fryslân.
tip de stormruiter

Montagemonsterklus

Voor de registratie van De Stormruiter werden acht camera's in de theaterarena geplaatst, die de voorstelling twee keer hebben opgenomen. Met de uiteindelijk 16 opnamebanden begon daarna een 'monstermontageklus'.
Het eerste deel van De Stormruiter was eerste kerstdag al te zien bij Omrop Fryslân. Op tweede kerstdag is het tweede te zien om 18:10, 19:25, 20:40, 22:00 en 23:10 uur. Online is het programma terug te zien via Uitzending Gemist.
Het programma is een van de tv-tips voor de feestdagen.
Kijk voor de volledige programmering of informatie over programma's op Omropfryslan.nl/tv. Ook op de radio worden tijdens de feestdagen tal van speciale programma's uitgezonden. Kijk daarvoor op Omropfryslan.nl/radio.