Succesvol theaterstuk Elk Sines voor tweede keer in reprise

Het succesvolle muziektheaterstuk Elk Sines over het befaamde café van Tjerkje op De Klieuw gaat in mei 2019 voor de tweede keer in reprise. De voorstelling werd in 2017 en 2018 al voor uitverkochte zalen opgevoerd. Volgend jaar brengt regisseur Ypy Zysling het verhaal nog één keer, in een vernieuwde bewerking en met een aantal nieuwe spelers.
© Martin de Groot
Actrice Klaasje Postma is weer te zien in de rol van Tjerkje. Zij wordt deze keer bijgestaan door haar man Freark Smink in de rol van Lammert, de broer van Tjerkje. Verder spelen onder andere Titia Huisman, Thijs Meester en Rienk Nicolai mee.
"Het blijft het verhaal van Tjerkje, de krachtige vrouw die in haar eentje het café gaat runnen en met keuzes in het leven geconfronteerd wordt. De sfeer zal zeker herkenbaar blijven", aldus Zysling, die nog maar net is bekomen van de voorstelling De Wylde Boerinne. "Prachtig dat we voor de tweede keer in reprise kunnen gaan.
Elk Sines is een mix van revue, musical, toneel en dans. Het stuk is van 9 tot en met 26 mei 2019 te zien in Zathe De Klieuw in Hidaard. De voorstelling van vrijdag 10 mei is al uitverkocht, vermeldt de website van Elk Sines.