Aris na slechte start onderuit tegen Leiden

De basketballers van Aris zijn zaterdagavond na een slechte start onderuit gegaan tegen Leiden. In het Kealledykje in Leeuwarden verloor de ploeg van coach Tony Van den Bosch met 81-95 van de bezoekers.
© Aris Ljouwert
Met name het begin van de wedstrijd was slecht van Aris. Leiden liep al snel uit naar een 2-13 voorsprong. Even later maakten de bzoekers er 15-29 van. Aris kon langzaam wat punten inlopen op Leiden. Na het derde kwart stond het 61-75, echter nog wel in het voordeel van de bezoekers. De einduitslag was uiteindelijk 81-95 voor de ploeg uit Leiden.

Wedstriid fan de wike

De wedstrijd van Aris tegen Leiden was zaterdagavond de 'Wedstriid fan de wike' bij Omrop Fryslân.
In de 'Wedstriid fan de wike' staat elke week bij Omrop Fryslân radio, televisie en online een bijzondere sportwedstrijd centraal. Van korfbal tot amateurvoetbal en van betaald voetbal tot shorttrack: alles komt voorbij. Er wordt in de aanloop extra aandacht besteed aan de wedstrijd, die verkozen is tot 'Wedstriid fan de wike'. De uiteindelijke grande finale, de wedstrijd zelf, is online te volgen op Omropfryslan.nl en in de Omrop-app. Soms live en anders als samenvatting terug te zien.