VIDEO: Een avond vol hip-hop in IepenUP Live

Woensdagavond staat IepenUP in het teken van hip-hop. Het wordt dan ook een avond over straatcultuur, dromen en liefde voor de stad, maar ook de culturen die de artiesten vertegenwoordigen. Een aantal artiesten komt langs in café De Backstage in Leeuwarden: Y'en a Marre, Zwart Licht, Rollàn, Massih Hutak, Maask, JNM, Risin' Up, KUÕ, Yung Quinny, Daniel Huitema en Latifah.

IepenUP

Elke woensdag staan in het programma de actualiteiten in de wereld centraal. Hoe leven wij met elkaar, welke subgroepen maken daar deel vanuit en hoe zorgen we ervoor dat wij elkaar vaker ontmoeten en beter begrijpen? Dat zijn zaken die aan bod komen in IepenUP.
Iedereen kan komen aanwaaien en deelnemen aan de discussies in café De Backstage in poppodium De Neushoorn. Het programma begint iedere woensdag om 20.00 uur en is te volgen op Omropfryslan.nl, in de Omrop-app en op de Facebookpagina van Omrop Fryslân. Meer informatie over IepenUP is te vinden op de Facebookpagina. IepenUP is een initiatief van Omrop Fryslân, Tresoar en Neushoorn Café en LF2018.