LIVE: IepenUP met theater van Hoofdletter 3

Deze week is IepenUP Live anders dan anders. Café De Backstage in Leeuwarden wordt omgetoverd tot het theater van jonge talenten: Hoofdletter 3. Ze gaan de voorstelling Dek Jij De Lading Even opvoeren voor het publiek in de zaal en het publiek wat via de livestream kijkt.
Hoofdletter 3 is een poëtische samenwerking tussen een man met een stem (Gerson Main) , een man met een missie (Tijdelijke Toon) en 'de nieuwe' Kaandorp (Nicole Kaandorp).
Gewapend met woorden en een gitaar flirt Hoofdletter 3 met de ruimte, de mogelijkheden van het theater en het publiek. De voorstelling Dek Jij De Lading Even is theater over de plaats jonge kunstenaars in de hedendaagse gemeenschap. Een zachtaardige, persoonlijke show die liedjes, gedichten, verhalen en de maatschappij in de blender gooit.
Tijdens de pauze van de voorstelling is er live-muziek van Meindert Talma.

IepenUP

Elke woensdag staan in het programma de actualiteiten van de wereld centraal; hoe leven we met zijn allen, wat voor subgroepen zijn daar onderdeel van en hoe zorgen we ervoor dat wij elkaar vaker ontmoeten en beter begrijpen? Dat zijn onderwerpen die aan bod komen bij IepenUP.
Iedereen kan langskomen om mee te doen aan de discussies in café De Backstage in poppodium Neushoorn. Het programma begint elke woensdag om 20.00 uur en is te volgen op Omropfryslan.nl, in de Omrop-app en op de Facebookpagina van Omrop Fryslân. Meer informatie over IepenUP is te vinden op hun Facebookpagina. IepenUP is een initiatief van Omrop Fryslân, Tresoar, Neushoorn Café en LF2018.