Cambuur voor de beker naar Scheveningen

Cambuur speelt dinsdag in het KNVB-bekertoernooi de uitwedstrijd tegen tweede divisionist Scheveningen. Trainer René Hake past drie wijzigingen toe ten opzichte van de wedstrijd van afgelopen vrijdag tegen Jong FC Utrecht.
Cambuur foar de beker nei Scheveningen
Jordy van Deelen komt terug in de basis. Hij vervangt Sai van Wermeskerken, die geen sterke periode doormaakt en nu zijn basisplaats kwijt is. Kevin van Kippersluis en Kevin Schinler zijn licht geblesseerd. Voor hen in de plaats spelen Nigel Robertha en Robin Maulun.
Cambuur foar de beker nei Scheveningen
Scheveningen is voorlaatste in de tweede divisie. Er is echter geen enkele reden om de ploeg te onderschatten, vindt trainer René Hake. "Alleen maar te verliezen? We hebben alles te winnen! Scheveningen is een stugge ploeg met een aantal ex-betaald voetballers. Zij kennen het klappen van de zweep."
Hake geeft verder ook geen spelers extra rust. "Nee, dat doe ik niet. Daarmee geef je een slecht signaal af. De beker is een belangrijk podium om je te laten zien. Dus wil ik in de sterkst mogelijke opstelling spelen."
De wedstrijd is live te volgen op Omrop Fryslân radio, vanaf 19.30 uur.
Opstelling Cambuur: Mous, Sambissa, Schilder, Mbende, Van Deelen; Maulun, Ciganiks, Schils, Mathieu; Rossi, Robertha.