Leeuwarden is cultureel interessant, vinden toeristen bij Booking.com

Toeristedrokte yn Fryslân
Het lijkt wel drukker dan ooit in Fryslân. Uiteraard speelt Leeuwarden-Fryslân 2018 daar een grote rol in. Je merkt het overal: er zijn bijna geen hotelkamers meer beschikbaar, campings zitten vol en overal lopen toeristen met plattegronden van de stad rond.
Leeuwarden staat op de tiende plek van Nederlandse steden die bij Booking.com toeristen wordt aanbevolen op het gebied van cultuur. De ranglijst is gebaseerd op de mening van andere toeristen. Op de website kan de stad worden aanbevolen als cultureel interessant en dat aanbevelen wordt dus volop gedaan.
Den Haag staat op de eerste plaats en wordt gevolgd door Delft, Maastricht en Amsterdam. In de ranglijst wordt het gemiddelde van afgelopen twee jaar getoond.
© OF

LF2018

Met Leeuwarden als Culturele Hoofdstad is over het algemeen een flinke toename van boekingen in Fryslân te zien. Hoeveel dat exact is, wil Booking.com niet bekendmaken. Aan het eind van dit jaar wordt duidelijk wat het effect van LF2018 is. De verwachting is dat Leeuwarden in de ranglijst stijgt.
Tafelpetear Toeristen oerspiele Fryslân