VIDEO: Het 'iepenloftspul' van Witmarsum van start

Vandaag is in Witmarsum de première van het iepenloftspul 'Nonne gekte'. Het toneelstuk wordt, toepasselijk genoeg, in de kloostertuin van het eerdere Augustijnenklooster aan de Arumerweg in Witmarsum.
In Nonne Gekte staat een nachtclubzangeres, die getuige geweest is van een moord, centraal. Zij duikt als non onder in een klooster, tussen de 'echte' nonnen. De enige persoon die op de hoogte is van haar 'echte' identiteit is Moeder Overste. Zo ontstaan er allemaal situaties die voor spanning, humor en , niet te vergeten, sensatie zorgen. Klik hier voor meer informatie en de data van de voorstellingen van het iepenloftspul van Witmarsum, Nonne gekte.
Omrop Fryslân schenkt dit seizoen extra aandacht aan alle iepenloftspullen in Fryslân. Kijk voor meer informatie op de speciale iepenloftspulsite. Op die pagina zijn ook exclusieve filmpjes te vinden over het stuk, de locatie en natuurlijk de honderden vrijwiliggers in alle dorpen, die ontzettend hard werken om de mooiste stukken ten tonele te brengen.