Buitenpost wint weer in nacompetitie, nu van Feyenoord

Buitenpost heeft de tweede overwinning in de nacompetitie te pakken. Tegen de amateurs van Feyenoord werd het zaterdag na een spectaculair laatste kwartier 3-2. De Rotterdammers kwamen net voor de rust op voorsprong. Het werd zelfs 2-0 voor Feyenoord toen Robert van der Laan, de keeper van Buitenpost, een afstandschot doorliet.
Maar Buitenpost was niet verslagen. Twee keer Rudmer Loonstra, in de 81ste en de 91ste minuut, betekende de 2-2. Diep in extra tijd maakte Jorrit Terpstra het spektakel compleet met de 3-2.
Buitenpost speelt dinsdagavond weer thuis. Dan is Zuidvogels uit Huizum de tegenstander. Beide ploegen hebben tot nu toe twee keer gewonnen. Daarom valt dinsdagavond de beslissing over wie verder mag spelen voor een plaats in de hoofdklasse.