Cambuur speelt gelijk tegen Vitesse in oefenduel in Spanje

SC Cambuur heeft vrijdagavond met 0-0 gelijkgespeeld in een oefenwedstrijd tegen Vitesse. De wedstrijd werd gespeeld in het Spaanse Orihuela. De grootste kans voor de ploeg van trainer Sipke Hulshoff was in de 41e minuut toen linksback Marvin Peersman de bal op de lat kopte.
In de eindfase kreeg Vitesse nog een paar kansen via de vrije trappen van Maikel van der Werff en Lewis Baker, maar gevaarlijk werd het niet meer voor de goal van Leonard Nienhuis.
Sander van de Streek had SC Cambuur in de 90e minuut nog naar de overwinning kunnen koppen, maar de bal verdween net over.
Verdiende minuten
De nieuwe aanwinst van SC Cambuur, Tarik Toussadali, zat nog niet bij de selectie. De selectie vliegt zaterdag weer terug naar Nederland. Trainer Sipke Hulshoff was erg te spreken over de eerste minuten van de invallers Boerlage en Akhamrane. "Ze trainen goed en hadden deze minuten verdiend", zo zei Hulshoff na afloop.
De opstelling van SC Cambuur zag er zo uit: Zeinstra (Nienhuis); Anderson, El Baad (N'Toko), Steenvoorden, Peersman, Houtkoop; Monteiro (Akhamrane), E. Bakker (Boerlage), Van de Streek; Hoefdraad (Conraad), Barto (Hemmen).