Miranda Scheffer pakt titel op Open NK muurkaatsen

In sporthal De Trije in Franeker heeft Miranda Scheffer de titel gepakt bij het Open NK Muurkaatsen. In een spannende en wisselende enkelspelfinale tegen de Spaanse Ana Falia kwam Scheffer met 7-1 voor, maar ook met 11-17 achter. Uiteindelijk pakte ze toch de volle winst met 21-18 en mag ze zich kampioen van de "Dutch Open One Wall Europe" noemen.
Bij de mannen ging de titel naar de Belg Tanguy Metayer. Hij won van de Ierse kampioen Conor McElduff met 21-16. In de halve finale verloor Kees van der Schoot uit Sexbierum met 15-12 van Metayer.
In het dubbelspel bij de vrouwen ging de titel naar Amerika. Veronica Watson en Jolanda Manroe waren met 21-10 te sterk voor Marieke Beckers en Miranda Scheffer. Beckers en Scheffer waren in de halve finale met 15-14 nog net te sterk voor een Spaans duo geweest, maar kwamen in de finale tekort tegen team USA.
Bij de mannendubbel was er een tweede plaats voor PC-koning Hans Wassenaar en Tjisse Steenstra. Zij verloren in de finale met 21-18 van de Belgen Tanguy en Corentin.