Speler VV Waskemeer omgekomen bij auto-ongeluk

Bij een ernstig ongeluk in Groningen zaterdagavond is een 35-jarige speler van voetbalvereniging Waskemeer om het leven gekomen. Hij was, volgens een bericht op de site van VV Waskemeer, met drie andere clubleden in de auto op weg naar een benefietavond van VV Groningen. Ze botsten op de Plataanlaan in Groningen op een betonnen pilaar. Een inzittende ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis, twee anderen raakten licht gewond. Bij VV Waskemeer zijn ze erg verslagen door het nieuws.
"Dit is een niet te omschrijven harde dreun voor de vereniging, veel leden en betrokkenen zijn naar de kantine gekomen. Het verdriet om het overlijden van Daniël Postema is met geen woorden te omschrijven en daarnaast leeft men hier tussen hoop en vrees over het lot van Marlon Brans. Onze gedachten gaan uit naar de familie van Daniel en Marlon", zo zegt voorzitter Johan Keuning op de website.
De kantine is zondag en komende dagen geopend voor alle leden die steun zoeken bij elkaar. Alle voetbalactiviteiten van de vereniging voor de komende week zijn afgezegd.