Jurgen Streppel: "Het was genieten"

Trainer Jurgen Streppel van SC Hearrenfean is erg tevreden met de winst van zaterdagavond tegen FC Twente. Het werd 3-1 in het Abe Lenstrastadion. Vooral over het spel van zijn ploeg in de eerste helft is Streppel goed te spreken. "Ik heb genoten van de eerste helft en was erg onder de indruk", zegt de enthousiaste trainer.
Volgens hem klopte alles in de eerste helft: "Positiespel, opkomende backs, gevaarlijke buitenspelers, een balvaste spits, het was genieten!" Het enige minpunt was dat Heerenveen maar een doelpunt maakte in die eerste helft, vond Streppel.
Marzo
Verdediger Stefano Marzo had met twee assists een belangrijke rol in de winst. Hij wil dit seizoen vaker beslissend zijn in de eindpassings op het veld. "Ik ben goed begonnen aan het seizoen. Ik heb nu al meer assists gegeven dan vorig seizoen", zegt Marzo. Ook hij was tevreden over het spel in de eerste helft.
De tweede helft was een stuk minder goed. Marzo verklaart de daling van het niveau door een verslapping na de eerste helft. Het team kwam niet scherp uit de kleedkamer juist omdat ze zo blij waren met het spel uit de eerste helft. "Daar moeten we in volgende wedstrijden rekening mee houden", beseft Marzo.