SC Heerenveen huurt Shay Facey van Manchester City

SC Heerenveen heeft zich versterkt met de Engelsman Shay Facey. De 21-jarige centrale verdediger wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Manchester City. Eerder speelde Facey voor New York City FC en Rotherham United op het tweede niveau in Engeland.
Voetballer Jordens Peters komt definitief niet over van Willem II. Heerenveen wou de centrale verdediger graag overnemen, maar volgens technisch directeur Gerry Hamstra van Heerenveen wil de Tilburgse ploeg Peters niet verkopen. Heerenveen zoekt nog wel verder naar een andere verdediger.
Interesse uit Turkije en Italië
Caner Cavlan staat in de belangstelling van de Turkse ploeg Adanaspor en twee Nederlandse clubs. Dat zegt de zaakwaarnemer van Cavlan. Heerenveen wil er niets over kwijt, maar volgens de zaakwaarnemer wil Heerenveen Cavlan niet verhuren.
Volgens sommige Turkse media heeft Trabzonspor interesse in Luciano Slagveer, maar volgens Heerenveen en de voetballer speelt er niet.
Het Italiaanse Sassuolo heeft belangstelling voor Sam Larsson, maar op dit moment speelt er niets. De transferdeadline sluit op 31 augustus om 23:59 oere.