Sjoukje Visser: "Fantastysk, mar bin hielendal kapot"

"Dit is fantastysk. Mar ik bin echt hielendal kapot." Kaatster Sjoukje Visser schitterde op haar laatste PC. Met Ilse Tuinenga en Manon Scheepstra pakte Visser met overmacht de overwinning. "Sjoukje stond te slaan als een beest", complimenteerde collega Scheepstra Visser. De vrouwen waren erg blij met de overwinning.
Twee keer winst
Voor Tuinenga was het een honderd procent score: twee PC's, twee keer winst. "Dit is echt fantastysk. De start wie wat dreech, mar de heale finale en de finale gongen super." Terwijl Scheepstra vond dat haar partuur in de finale niet op de top speelde. "Wij waren vooral heel degelijk. Het was jammer dat de tegenstander zoveel ballen buiten sloeg."
Debut
Die tegenstander, dat was het partuur Wiljo Sijbrandij, Sandra Hofstra en Louise Krol. Voor Krol was het haar debut op de PC. Vooral de eerste omloop was een uitdaging, want het partuur van Krol stond tegenover het favoriete partuur van Anne Monfils. "Dat we dy wûnen wie fantastysk. En ek de twadde omloop gong goed. En ja, de finale. Sille we it dêr mar net mear oer ha?"