Nieuwe website Omrop Fryslân: "It draait allegear om byld"

Er is maandenlang aan gewerkt, en dinsdagavond ging hij de lucht in. De vernieuwde website van Omrop Fryslân. "Wat fuortendaliks opfalt is dat it folle mear draait om byld", zegt Douwe Boersma, eindredacteur online. Hij is blij met de vernieuwing.
"Wy wolle foaral sjen litte dat we folle mear dogge as nijs. Tink oan It Swarte Goud, eveneminten, en livestreams fan bygelyks it Iepen Nederlânsk Fanfarekampioenskip. Dat sjochst tenei direkt al op de hiemside."
Presentatoren
De ouder site was dik drie jaar oud. Met de vernieuwde website wil Omrop Fryslân de bezoekers meer aanbieden. Zo heeft video een prominentere plaats gekregen bij bijvoorbeeld nieuwsberichten. En alle presentatoren hebben een eigen profielpagina.
Tablet en telefoon
Omdat er steeds meer bezoekers op mobiele apparaten naar omropfryslan.nl kijken, is de pagina 'responsive'. Dat betekent dat de website op alle apparaten, zoals tablets, goed te bekijken is.
Wat vindt u ervan?
Onze internetredactie wil graag weten wat u vindt van de nieuwe website. Mail u vragen, opmerkingen of reacties naar webside@omropfryslan.nl.