260.000 likes behaald: zondag kofferguys in Miljoenenjacht

Na drie weken en veel likes op Facebook is het zondag dan echt zover: dan verschijnen voor een keer 26 'kofferguys' op het podium van het RTL5-programma Miljoenenjacht. Voor het vervangen van de knappe vrouwen waren maar liefst 260.000 likes nodig op Facebook, 10.000 voor elke 'kofferguy'. Dat aantal werd maandag aan het eind van de middag behaald.
Blogster Johanna Kommerie uit Damwâld deed na de eerste aflevering van het televisieprogramma een oproep op sociale media. ''Iedere keer 26 'koffer-girls' het koffertje laten openen is op den duur een beetje saai'', zo zegt Kommerie op Facebook. ''Wij zouden ook graag eens een keer zien dat deze koffertjes geopend worden door een stel knappe 'koffer-guys''.
Meer likes
Presentatrice Linda de Mol had al snel van de oproep gehoord, maar wou meer likes zien voordat het idee uitgevoerd kon worden. Nu het aantal gehaald is, verschijnen de 'kofferguys' aankomende zondag voor een keer in Miljoenenjacht.
Casting
RTL Boulevard meldde maandag al dat Miljoenenjacht druk bezig is met de casting van de 26 'kofferguys' voor de uitzending.