Vraag over 'kofferguys' van Friese blogster gaat 'viral'

Voortaan ‘kofferguys’ in het RTL4-programma Miljoenenjacht: meer dan 40.000 mensen zien dat wel zitten. De Friese blogster Johanna Kommerie uit Damwâld plaatste maandag een oproep op Facebook, gericht aan presentatrice Linda de Mol, met daarin een opmerkelijk verzoek. Ze wil dat de koffertjes in het programma voor de verandering eens worden geopend door knappe ‘kofferboys’ in plaats van de gebruikelijke vrouwen. De blogster krijgt met haar idee veel bijval op social media, meer dan duizend mensen hebben intussen gereageerd op de oproep.
'Kofferboys'
''Iedere keer 26 ‘koffer-girls’ het koffertje laten openen is op den duur een beetje saai'', zo schrijft ze in haar Facebook-bericht. ''Niets ten nadele van deze prachtige dames, maar wij (ik spreek voor het gemak maar even voor heel veel vrouwen én mannen) zouden ook graag eens een keer zien dat deze koffertjes geopend worden door een stel knappe ‘koffer-guys’!''
Miljoenenjacht
Meer dan twee miljoen mensen keken zondagavond naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht, het spannende televisieprogramma op RTL4 waar de deelnemers koffertjes moeten openen op jacht naar een mogelijke geldprijs van een miljoen euro. De zenuwachtige deelnemer maakt een keuze uit vele koffers met een bepaald geldbedrag, die daarna geopend worden door 26 knappe vrouwen.