Jong Heerenveen wint bij Jong VVV/Helmond Sport

Luciano Slagveer © awfoto.nl
Jong Heerenveen heeft dinsdagavond de uitwedstrijd tegen Jong VVV/Helmond Sport met 2-0 gewonnen. Een sterker Heerenveen kwam in de 27ste minuut op voorsprong door een mooi schot van Rewan Amin. Luciano Slagveer verdubbelde voor rust de voorsprong op aangeven van Luka Zahovic.
In de tweede helft bleef de ploeg van trainer Johnny Jansen de betere, maar de kansen werden niet meer verzilverd.
Jong Heerenveen heeft dinsdagavond de uitwedstrijd tegen Jong VVV/Helmond Sport met 2-0 gewonnen. Een sterker Heerenveen kwam in de 27ste minuut op voorsprong door een mooi schot van Rewan Amin. Luciano Slagveer verdubelde voor rust de voorsprong op aangeven van Luka Zahovic. In de tweede helft bleef de ploeg van trainer Johnny Jansen de betere, maar de kansen werden niet mee verzilverd.