liveblog | 10 juni

112 nieuws van zaterdag 10 juni: 29-jarige vrouw overleden bij ongeluk Witmarsum

In dit liveblog houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Fryslân. Hier vind je een overzicht van ongelukken, branden en verkeersinformatie in onze provincie.

Laatst bijgewerkt: 10 juni, 21:10 uur
21:10

Weer treinen tussen Leeuwarden en Akkrum

Intussen rijden er weer treinen tussen Leeuwarden en Akkrum. De problemen met de kapotte spoorbrug zijn opgelost.
18:03

Geen treinen tussen Meppel en Leeuwarden

Er rijden op dit moment geen treinen tussen Meppel en Leeuwarden. Dit komt door een kapotte spoorbrug. De verwachting is dat de problemen tot 19.45 uur zullen aanhouden.
12:10

Mishandeling in Tytsjerk, vrouw aangevallen door meerdere meisjes

De politie doet onderzoek naar een mishandeling in de nacht van vrijdag op zaterdag die rond 00.45 uur plaatsvond op de Simmerdyk in Tytsjerk.
Een vrouw werd daar door meerdere meisjes aangevallen en liep verwondingen aan haar gezicht op. Ze moest voor behandeling naar het ziekenhuis.
Een verdachte kon vannacht worden aangehouden. Het gaat om een minderjarig meisje uit Hurdegaryp. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Hier doet de politie onderzoek naar.
De politie is nog op zoek naar in ieder geval twee andere verdachten en daarnaast naar getuigen. In het bijzonder naar een man die na het incident de vrouw heeft geholpen. De politie komt graag met hem in contact omdat hij mogelijk belangrijke informatie over het incident kan hebben.
10:13

Persoon betrokken bij ernstig ongeluk in Witmarsum overleden

De inzittende die vannacht betrokken was bij een ernstig ongeluk in Witmarsum is overleden, dat meldt de politie. Het gaat om een 29-jarige vrouw uit Zuidwest-Fryslân. De politie onderzoekt nog hoe het ongeluk kon gebeuren.
07:17

Ernstig gewonde bij eenzijdig ongeluk Witmarsum

Een auto is bij Witmarsum in de sloot geraakt. Een inzittende is ernstig gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de Rijpenderlaan rond 01.45 uur vannacht. De brandweer en het Mobiel Medisch Team (MMT) zijn ter plaatse gekomen. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk.