Noppert kansloos in kwartfinale Austrian Darts Open | IJshockeyers verliezen met grote cijfers

In dit liveblog volgen we de laatste ontwikkelingen aangaande de sport in Fryslân:

Laatst bijgewerkt: 23 april 2023, 19:27 uur
zondag 23 april 2023
19:27

Noppert kansloos

Daryl Gurney heeft in de kwartfinale van de Austrian Darts Open weinig overgelaten van Danny Noppert. De Fries werd met 6-1 verslagen.
Met een gemiddelde van 78,0 maakte de inwoner van Joure ook totaal geen aanspraak op een overwinning, Gurney neemt het in de halve finale op tegen Jonny Clayton of Joe Cullen.
14:47

Noppert wint weer

Darter Danny Noppert heeft vanmiddag de kwartfinale bereikt van de European Tour in Graz. De Jouster was met 6-5 te sterk voor Nathan Aspinall. Opmerkelijk was dat de Friese darter met 85,5 een veel lager gemiddelde gooide dan zijn tegenstander (95,1).
Later vandaag neemt Noppert het op tegen Daryl Gurney uit Noord-Ierland. Die partij staat gepland voor 19.00 uur.
14:45

IJshockeyers verliezen met ruime cijfers op WK

Het Nederlands ijshockeyteam met de Friese spelers Frits Doop en Dennis Sikma zijn het WK in Estland niet goed begonnen. De Nederlanders verloren met 8-1 van Japan. Morgen om 18.30 uur krijgen Doop en Sikma alweer een nieuwe kans, dan is het gastland de tegenstander.
zaterdag 22 april 2023
22:51

'Heerenveen mist klootzakken'

Sportclub Heerenveen verloor zaterdag met 2-3 van laagvlieger FC Emmen. Dat terwijl Heerenveen de wedstrijd in de eerste helft compleet onder controle had. Het was niet de eerste keer dat Heerenveen zo een wedstrijd verloor.
21:44

Aris verliest ondanks goede start

Even leek het erop dat de basketballers van Aris Leeuwarden zouden stunten tegen de nummer twee van de Elite Goldcompetitie van de BNXT League, Filou Oostende.
Op een gegeven moment in het tweede kwart was het verschil zelfs vijf punten in het voordeel van de Leeuwarders. Voor de pauze had Oostende de schade echter alweer gerepareerd: 44-53.
In het tweede deel van de wedstrijd kwam Oostende niet meer in de problemen. De eindstand was 78-97 en dus verloren de Leeuwarders voor de negende keer op rij.
Topscorer aan de kant van Aris was Keevan Veinot met 13 punten.
20:51

Sportclub Heerenveen in blessuretijd onderuit tegen FC Emmen

Het is sc Heerenveen niet gelukt punten te pakken tegen degradatiekandidaat FC Emmen. In het Abe Lenstra Stadion werd het na een boeiende wedstrijd 2-3. De winnende goal van Emmen viel in blessuretijd.
Heerenveen blijft door het verlies op 38 punten en is voorlopig negende.