Doe mee aan de Omrop Fryslân Skûtsjepool

Wie zal dit jaar het skûtsjesilen winnen? De echte liefhebber en skûtsjekenner doet mee aan de Skûtsjepool.
© Martin de Jong

Uniek zeilarrangement

In de weken van de SKS en IFKS kan iedereen weer iedere dag de nummers 1, 2 en 3 van de wedstrijd voorspellen. Iedere wedstrijddag maak je kans op een 'uniek zeilarrangement voor twee personen'. Op de slotdag van Simmer yn Fryslân, zondag 28 augustus, stappen alle dagwinnaars aan boord met de troubadour Piter Wilkens en schipper Age Veldboom voor een tocht door de Alde Feanen bij Earnewâld. Met een rondleiding door het skûtsjemuseum en de live-uitzending op Omrop Fryslân, wordt het een dag om nooit te vergeten.

Skûtsjebokaal

Doe je voorspellingen elke dag tot aan de 10-minuten schot (14.00 uur) valt, luister naar het programma Underweis tussen 16.00 en 18.00 uur en luister wie de dagwinnaar geworden is. Wie aan het eind van de SKS of IFKS de beste voorspellingen over de gehele periode heeft gedaan, die maakt naast het zeilarrangement ook nog eens kans op de Skûtsjebokaal.
Doe jij dit jaar ook mee? Ga dan gauw naar Omropfryslan.nl/skutsjesilen en vul de pool in, wie weet zien we jou dan op 28 augustus. Succes!