Omrop Fryslân zoekt dorpen voor Simmer yn Fryslân

© Omrop Fryslân
Nog maar zes weken en dan staat de zomervakantie weer voor de deur, dit betekent ook weer Simmer yn Fryslân bij Omrop Fryslân. Ook deze zomer zullen wij weer op roadtrip naar al het moois in Fryslân. Ook in jouw dorp kunnen wij langs komen om even om het hoekje te kijken en de sfeer op te snuiven.
Vorig jaar ging Omrop Fryslân in de zomer bij verschillende dorpen en steden langs om te kijken hoe het daar is, wie er wonen, wat er speelt en leeft. Dit jaar maken wij weer een reis door Fryslân en gaan we zes weken lang, van 18 juli tot en met 26 augustus, bij verschillende dorpen en steden langs. Iedere dag is Omrop Fryslân hiermee live op radio en sociale media, vanuit het dorp of de plaats.
Geef jouw dorp op!
Omrop Fryslân zoekt voor dit jaar 30 dorpen waar wij deze zomer langs mogen komen. Is jouw dorp nou het mooiste plekje fan Fryslân en wil jij graag laten zien wat er allemaal te beleven valt en wat er nou zo bijzonder is aan dit plekje? Staan er deze zomer mooie evenementen op de planning? Geef jouw dorp dan zo gauw mogelijk op en wie weet komen wij deze zomer wel bij jullie langs!
Opgeven kan via dit formulier. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en stuur het op. Wie weet, tot ziens!