RTV NOF genomineerd voor Lokale Media Award 2022

RTV NOF is in de categorie Nieuws & Achtergronden genomineerd voor een Lokale Media Award. Dat is een journalistieke prijs voor lokale media.
Het verhaal waarmee RTV NOF de prijs in de wacht wil slepen, is de reportage over de familie Van der Wal. Hun houthandel en woonhuis in Noardburgum brandde in mei 2021 volledig af. Een dag later vertelden eigenaren Lieuwe en Akkelien van der Wal hun indrukwekkende verhaal voor de camera 's.

Presentatietalent

Eerder werd al bekend dat RTV NOF-presentatrice Carina Roemers uit Dokkum genomineerd is in de categorie 'Presentatietalent van 2022'. De jury prijst haar rol in het programma 'Wat een Vak', waarin ze met inwoners van de gemeente Noardeast-Fryslân meeloopt die bijzonder werk hebben.
"Twee nominaties in een landelijke competitie, voor het relatief kleine RTV NOF, dat is echt geweldig nieuws", laat voorzitter Marco Keizer van de omroep weten. "Het onderstreept nogmaals dat de weg die we zijn ingeslagen met pilots en samenwerkingen met Omrop Fryslân en de NOS resultaat oplevert."
Op vrijdag 10 juni worden de Lokale Media Awards uitgereikt in Beeld en Geluid in Hilversum.