Cambuurdirecteuren drie jaar langer in Leeuwarden: "De klus is nog niet af"

Algemeen directeur Ard de Graaf en financieel directeur Gerald van den Belt vormen ook de komende drie jaar de directie van SC Cambuur. Het tweetal is ingegaan op het voorstel van de Raad van Commissarissen om langer bij de club te blijven. "De klus is nog niet af", zegt het duo.
v.l.n.r. Ard de Graaf, Foeke Booy, Gerald van den Belt © Orange Pictures
De mannen, die al twee kampioenschappen achter hun naam hebben bij Cambuur, hebben de komende jaren als meest belangrijke doel het nieuwe Cambuur Stadion te realiseren.

Lang dienstverband

Ard de Graaf is al sinds 2011 verbonden aan de Leeuwarders. "In mijn tien jaar bij Cambuur hebben we ontzettend veel meegemaakt en wat dat betreft ben ik echt helemaal vergroeid geraakt met deze prachtige volksclub. Het gaat met het nieuwe stadion steeds meer de goede kant op en dat proces willen we graag met elkaar afmaken", zegt De Graaf.
Van den Belt begon zelfs in 2009 al bij Cambuur. Hij maakte nog wel een kleine tussenstop bij FC Twente. "Nog steeds ga ik elke dag met veel plezier van Kampen naar Leeuwarden en we zitten in een mooi proces; zowel sportief als op stadion- en organisatorisch gebied. We hebben beide erg veel zin en ambitie om dit af te maken en om met deze club in een nieuw stadion te gaan voetballen", aldus de financieel directeur.