Spilers SC Hearrenfean akkoart oer tydlike salarisferleging fanwegen coronakrisis

25 maaie 2020 - 15:50

De fuotballers fan SC Hearrenfean binne akkoart oer in tydlike salarisferleging fanwegen de coronakrisis. De technyske stêf en it managementteam fan de Fryske klup binne solidêr en sille ek ynleverje.

Foto: Timo Jepkema, Omrop Fryslân

"Ik ben zeer verheugd dat we dit nieuws kunnen melden", seit algemien directeur Cees Roozemond. "Alleen samen komen we door deze crisis. Dat begrijpt onze spelersgroep gelukkig heel goed. Een prachtig gebaar van de selectie en alle collega's die hun steentje bijdragen door in te leveren voor het grotere goed. Dit sterkt ons in de overtuiging dat we ons door deze crisis heen kunnen slaan."

"Vanaf het eerste moment was iedereen in de selectie bereid mee te denken", seit Hicham Faik út namme fan de spilersried. "Het zijn zware tijden. Dat is bij Heerenveen niet anders. We zijn solidair met de club, de mensen die hier werken, de supporters, sponsoren en iedereen die nog meer bij Heerenveen betrokken is. Wij zijn heel blij dat we op deze manier iets voor de club kunnen doen."

De basis foar it akkoart is it kollektive advys fan de Federatie Betaald Voetbal Organisaties (FBO), spilersfakbûnen VVCS en ProProf en de CBV (Coaches Betaald Voetbal).

(advertinsje)
(advertinsje)