Earste training SC Hearrenfean: "We zijn weer bezig met de mooiste bijzaak van het leven: voetballen"

11 maaie 2020 - 13:53

It wie efkes wennen, mar moandeitemoarn stienen de fuotballers fan SC Hearrenfean foar it earst sûnt de coronakrisis wer op it fuotbalfjild. Trainer Johnny Jansen is der bliid mei. "Het is goed om weer te starten. Het weer maakt me niet zo blij, maar wat heel erg mooi is, is dat je weer contact hebt met elkaar. Je kunt weer even met elkaar ouwehoeren en bezig zijn met de mooiste bijzaak van het leven: voetballen."

Trainer Jansen:

Nettsjinsteande der dit seizoen net mear fuotballe wurdt, wurdt der fanatyk traind yn it Abe Lenstrastadion. Jansen: "We hebben de komende weken een programma bedacht, waarin techniek en fysiek centraal staan. We kunnen daar mooi een accent op geven. Onze performance staf heeft een programma gemaakt, waarin we in kleine groepjes aan onze fysieke belasting kunnen komen. Dat gaat zeker goed komen. We gaan gewoon weer een stap maken."

Hokker spilers bliuwe, is fansels de grutte fraach op dit stuit. In fraach dy't de trainer ek net beantwurdzje kin. "We weten wel wie er allemaal het nieuwe seizoen onder contract staan, dus het is fantastisch om daar energie in te stoppen. En mochten er spelers verkocht worden, dan ga ik er vanuit dat de club er beter van wordt, dus dan is dat ook weer een goede zaak."

Joey Veerman:

(advertinsje)
(advertinsje)