Mei de auto troch it Cambuurstadion ride? Mei in donaasje kin it aanst

30 apr 2020 - 18:20

De supporters fan Cambuur hawwe in ludike aksje opset om de klup te stypjen. Se wolle jild ynsammelje om de juridyske kosten te beteljen fan de saak tsjin de KNVB. Mei De Graafschap wol Cambuur promoasje nei de earedifyzje ôftwinge. It plan: supporters meie mei de auto it stadion yn.

Foto: ANP

Kees Elzinga is de foarsitter fan supportersklup Kern van Cambuur. Hy leit út: "We hebben ook met de andere supportersclub Cambuur Culture en Cambuur zelf de handen ineengeslagen. Hoe betrekken we de mensen erbij en krijgen we genoeg financiële middelen binnen om de juridische kosten te gaan dekken? Het plan is om iedereen in eerste instantie een gratis autosticker aan te bieden waar 'Cambuur komt eraan' op staat"

Foar de spilerstunnel

En dy sticker wurdt net samar mei de post stjoerd. "Dat gaan we op een ludieke wijze aanbieden: je mag eenmalig met je auto door het stadion rijden. Daar krijg je de sticker uitgereikt en krijg je de mogelijkheid om te doneren. Voor de west-tribune kunnen ze rijden, we hebben het uitgemeten. Waar de spelerstunnel het veld op komt, daar zullen we staan. We hebben een notaris bereid gevonden om dit in goede banen te leiden. Het geld wat over is gaat rechtstreeks naar de club om weer kosten te kunnen dekken."

It wie earst efkes skrikke foar Elzinga, mar hy wol no wat dwaan. "De eerste dagen is het de emotie die regeert, daarna ga je met z'n allen denken: we gaan er alles aan doen. We verwachten heel veel steun."

Kees Elzinga

Trefwurden: 
Cambuur supporters stickers
(advertinsje)
(advertinsje)