Jansen en Veerman flink de pest yn oer 1-1 tsjin VVV-Venlo

09 feb 2020 - 10:12

SC Hearrenfean kaam sneontejûn op lykspul tsjin VVV-Venlo: it waard 1-1 op It Hearrenfean. Jonathan Opoku fan VVV en Sherel Floranus fan Hearrenfean makken de doelpunten. Trainer Johnny Jansen en middenfjilder Joey Veerman wiene der net oer te sprekken.

"Vandaag had je gewoon moeten winnen, dat hebben we nagelaten en dat is zuur. We hadden gewoon goals moeten maken. zij hebben compact en goed verdedigd, maar dan moet het tempo bij ons omhoog. Dat is te laag. Ook in de tweede helft vond ik dat, we hadden ze kapot moeten voetballen. Als je van stationnetje naar stationnetje speelt, dan gaat het niet snel genoeg," fynt trainer Jansen.

"Het levert te weinig op"

Hy snapt de posysje fan VVV-Venlo lykwols wol. "Zij doen stinkend hun best om punten bij elkaar te sprokkelen, dus daar heb ik wel respect voor. Uiteindelijk creëer je kansen door kwaliteit. We hebben misschien wel 70 procent van de tijd de bal gehad en wel 30 keer op goal geschoten, maar dat levert te weinig op en dat is balen."

Middenfjilder Joey Veerman hie der flink de pest yn. Hy hellet skerp út nei VVV: "Ik snap niet zo goed waarom VV lacht, want ik weet niet waarom je zo wilt voetballen. Ze hangen met z'n allen op de 16 meter. Ze zijn een keer in de 16 meter geweest en dan krijgen ze een penalty. Bij ons zit het allemaal even tegen."

"Het is gewoon zoveel pech"

Veerman smyt it benammen op tsjinslagen. "Bij kunnen hier met 4-1 winnen. Botman die de bal net schampt, Ejuke die op de paal schiet, Dresevic die 'm in de vijf meter helemaal verkeerd raakt voor een leeg doel, ik en Sherel schieten een bal bijna in de kruising. Het is gewoon zoveel pech," seit Veerman. "Als je ziet dat de kansen die we krijgen er niet in gaan, dan zit het tegen. We willen iedere wedstrijd winnen. We krijgen een kansje tegen en het is direct weer een goal."

(advertinsje)
(advertinsje)