Shorttracker Brunsmann blykt slim blessearre: "Seizoen is wel voorbij"

18 nov 2019 - 17:06

"Het seizoen is wel voorbij voor mij," seit shorttracker Jasper Brunsmann. Mear as in wike lyn rekke hy blessearre, doe't hy op de 1.000 meter troch in fal meinommen waard de kessens yn. "Door de adrenaline voelde ik eerst eigenlijk niets, terwijl mijn knie open lag," seit Brunsmann. Mar yn it sikehûs die bliken dat it wol slim wie. "Eén pees is helemaal door, de andere voor de helft, de kapsel op mijn knie is kapot en er is een stukje van mijn dijbeen afgebroken. Slecht nieuws dus."

Jasper Brunsmann fan Toppenhuzen - Foto: Orange Pictures

"Nu is het zaak dat er zo snel mogelijk geopereerd wordt. Nu het nog vers is kunnen ze het nog goed aan elkaar zetten. Eigenlijk heb ik deze week alleen maar artsen en fysio's gezien om te kijken wat er aan de hand is," leit Brunsmann teloarsteld út.

Ein fan it seizoen

"Ik heb sowieso drie maanden herstel nodig. Ik hoop dat ik in februari wel de oude ben, maar dan is het seizoen ook al bijna afgelopen. Het is het ergste dat mij zou kunnen overkomen, maar ik kan er niets meer aan veranderen," fertelt de shorttracker fan Toppenhuzen. "Ik krijg steeds meer pijn, het gaat steken en prikken en het voelt niet goed. Maar gelukkig gebeurt er nu wat."

Shorttracker Jasper Brunsmann is goed skrokken

(Advertinsje)
(Advertinsje)