Een onverwachte gast op de bruiloft van Jari en Milena: vlogger Enzo Knol

"Snel een kusje en dan vlogje kijken." Het zijn de woorden die Jari Yntema vaak tegen zijn kersverse vrouw Milena Yntema zegt als hij in Workum thuiskomt van zijn werk. Jari is al een aantal jaren fan van de vlogger Enzo Knol. Maar hij had nooit gedacht dat hij op zijn trouwdag zijn held zou gaan ontmoeten.
Het bruidspaar en Enzo Knol © Eigen foto
Het idee kwam van Milena zelf. "Ik wilde iets doen om hem de verassing van zijn leven geven!" Daarom benaderde ze Enzo, om te vragen of hij de ringen wilde brengen op de bruiloft.

Ring verdwenen

Afgelopen maandag, 16 september gaat het hele complot dan van start. Omdat de komst van Knol een verrassing moet blijven is er tijdens de trouwerij nog een tweede ringdrager geregeld, die een leeg doosje aan het bruidspaar geeft. Veel van de gasten van de bruiloft zitten in het complot, waaronder ook de trouwambtenaar. Die als volleerd acteur verrast zegt: "Wordt hier een grapje uitgehaald?"
Jari, die met een stomverbaasd gezicht naar het doosje staart en om zich heen kijkt, weet op dat moment ook niet zo goed wat hij moet doen. Tot dat er ineens iemand in de verte komt aanlopen. "Hell no!" schreeuwt Jari ineens als hij ziet dat Enzo Knol komt aanlopen met de ringen.
Enzo, die zelf nog nooit op een bruiloft was geweest, vond het een hele eer om te doen, zo vertelt hij in zijn eigen vlog aan zijn meer dan 2 miljoen volgers.
Enzo Knol crasht de trouwerij van Jari en Milena

Huwelijkscadeau

De bekende vlogger kwam niet met lege handen aanzetten op de bruiloft, en had 500 euro meegenomen als huwelijkscadeau. Ook mochten de gasten nog even een rondje meerijden in de Lamborghini.
Wat het bruidspaar met het geld gaat doen? Ze gaan het eerst even op zij leggen, zodat ze nog kunnen sparen voor de huwelijksreis die ze hopelijk dit jaar en anders volgend jaar nog willen gaan doen.